2019-08-08 04:56:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nehezen összpontosít a munkára

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr ma az ön negyedik sorsterületén vonul át, ilyenkor nagyon jó a kommunikáció az egész családdal. Feldobhat egy ötletet, a többiek hozzászólnak és a lehető legjobb dolgok sülnek ki belőle. Ön most nagyon jól érzi magát otthon, így érdemes a fontos találkozásokat a saját lakásában megejteni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek most nehéz eligazodni az ön körül folyó dolgokon, no és saját magán is, mert Merkúr az ön harmadik sorsterületén halad, ráadásul az Uránusz megkezdi a hátráló mozgását az ön első életterületén. Úgy érzi magát, mint kötélhúzás idején, nem tudja, merre ráncigálják, kuszák az ötletei.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, a második sorsterületén halad át, semmit nem elsietve. Ha másokkal kell együtt dolgozni, könnyen meggyőzi a többieket és az ön kiváló elgondolásait követik ők is, mert ön a költségvetések kiszámításában verhetetlen.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr az ön első sorsterületén felgyorsítja a gondolkozását. Ma hideg fejjel dönt, az érzéseit nem veszi figyelembe, de nincs ezzel baj, sőt meg is lepi a környezetét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az Uránusz a karrier területén megkezdte hátráló mozgását, emiatt most több dolog is hezitálásra készteti, alighanem arra gondol, hogy nem biztos, hogy önnek való ez a pálya - ez még a jobbik eset, hisz nem felettesei gondolják ezt… A Merkúr a tizenkettedik sorsterületen ismét csak vonakodik, a legjobb, ha félrevonul és terveket készít.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önnek akkor jönnek a legjobb ötletei, amikor csoportban dolgozik, arra van szüksége, hogy a többiek inspirálják önt. Ma is igen eredeti elgondolásai lehetnek! Végre több időt tölthet a barátaival is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap kulcsszava: karrier. Ön most mindent ennek rendel alá, gondolkodik, hogy milyen érdemi célokat tud kitűzni, és hogy hogy juthat el oda, a reális tervezésnek most van itt az ideje. Segítségül hívhat egy mentort, egy szülőt vagy egy idősebb barátot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön mostanában igen beszédes, pedig alapszemélyiségéhez ez nem tartozik hozzá, de a tanulás igen. Elképzelhető, hogy visszaül az iskolapadba és felvesz valami különleges tárgyat, vagy egy idegen nyelvet, vagy valamit, ami más kultúrákhoz tartozik, ez most igazán testhezálló önnek.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most ön súlyos témákra összpontosít, szeretne valami komolyabb dolgot tanulni, filozófia vagy pszichológia, ami számításba jöhet. Nem érdeklik a felszínes témák, elmélyedni szeretne valamiben, ez a Rákon átutazó Merkúr ereje.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A legkönnyebben most olyan emberekkel kommunikálhat, akikkel partneri viszonyban áll. Szüksége van arra, hogy párja elmondja ösztönző véleményét, vagy éppen az ellenkezőjére, hogy érvekkel alátámassza, miért nem ért önnel egyet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ön teljesen a munkájára összpontosít, szüksége van a csapatban végezhető feladatokra, mert kollégáitól lendületet kap. Jó időszak a szerződések és a szakmai viták kezelésére.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kiváló munkát végezhet a kreatív projektekben, de nehezen összpontosíthat a valódi munkára. Sokkal jobban érzi magát fiatalabb személyekkel, egy új hobbit is felvehet, vagy időt szentel valami olyan játéknak, amire idáig nem volt energiája.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: